Bursa Büyükşehir Belediyesi Gürültü Eylem Planı Anketini Halkla Paylaştı

Ankette şu ifadelere yer verildi: "Bu çalışmanın amacı, vatandaşın `Bursa` Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığınca hazırlanan Gürültü `Eylem` Planlarına çalışmaları ile ilgili görüş ve düşüncelerini ortaya koymaktır. "

sosyotrend

Ülkemizde çevresel gürültü konusunda çalışmalar AB Çevresel Gürültü Direktifine de tam uyumlu olarak hazırlanmış “Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliği” kapsamında yürütülmektedir.

İlimizde çevresel gürültünün azaltılarak halkın yaşam konforunun arttırılması hedeflenmektedir. Bu hedef doğrultusunda, Büyükşehir Belediyemiz Avrupa Birliği Destekli “Çevresel Gürültü Direktifinin Uygulama Kapasitesi için Teknik Yardım Projesi” kapsamında karayolu ve endüstri kaynaklarının değerlendirilmesi amacıyla “Bursa Stratejik Gürültü Haritaları” hazırlanmış olup gürültü eylem planlarının hazırlanması aşamasına gelinmiştir.

Bu anket iki bölümden oluşmaktadır. Birinci bölüm kişisel bilgilerin elde edilmesi amacıyla hazırlanan sorulardan; ikinci bölüm ise Gürültü Eylem Planları çalışmaları ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi belirleme amacıyla hazırlanan sorulardan meydana gelmektedir.
Anket sonuçlarının sağlıklı olabilmesi için soruları samimi ve doğru olarak yanıtlamanız gerekmektedir. Lütfen anketlerin üzerine isim belirtmeyiniz.
Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hazırladığımız ankete katılımınız, desteğiniz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Özellikle karayolu kaynaklı gürültünün önlenmesi ya da azaltılarak yönetmelik sınır değerlerine indirgenmesi için Eylem Planları hazırlanarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayına sunulacaktır.

Halkımızın katılımı ve bilinçlendirilmesi için Bursa Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden “Bursa Gürültü Eylem Planı Anketi” oluşturulmuş olup elde edilen kamuoyu yoklaması sonuçları eylem planı çalışmalarımıza dahil edilerek Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunulacaktır.

İndirme Hızınızı Nasıl Artırırsınız? İşte Bazı İşe Yarar Yöntemler

Oyun Dünyasındaki En Ünlü 10 Gamer

Süper Kahramanların Yıllar İçinde Geçirdikleri İnanılmaz Evrim

İstanbul Manzarası İzlemek İçin En Güzel Yerler

En İyi 8 Bilim Kurgu Filmi Aracı

Sinema Dünyasının En Hızlı Arabaları

Elektrikli Scooter Kullanan Dünyaca Ünlü 14 İsim

Gün İçinde Zor Durumda Kaldığımız 7 An

Elektrikli Scooterler Hakkında 5 İlginç Gerçek

Pek de Başarılı Olmamış Roket Denemeleri

Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Olan Mark Zuckerberg'in Gardrobu

Elektrikli Scooter Kullanmanın Sağladığı Bazı Avantajlar

Elektrikli Scooter Bakımı İçin 5 Kolay Adım

Yapımına En Çok Para Harcanan 7 Bilgisayar Oyunu

Kadıköy'de Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

İzleyeni Ağlatması Garanti 10 Türk Filmi

İnsanı En Çok Rahatsız Eden 7 İllet Ses

Öğrencilere Yapılabilecek 7 Güzel Kıyak

Video Oyunlarında Yaşanılan En Güzel 8 His

Ünlü TV Dizileri Hakkında 7 İlginç Komplo Teorisi